Fungsi dan kelebihan IntellDraft V20 Plus Mahir English


1. Draft - Memudahkan pengurusan dokumen secara berstruktur.
2. Draft - Senang membuat assignment, tesis atau apa saja tugasan penulisan.
3. Draft - Mengurangkan kesalahan ejaan.
4. Desktop Translator - Meningkatkan penguasaan ‘Vocabulary’ pelbagai bahasa secara automatik dengan membaca.
5. Mahir English - Melatih supaya anda boleh memahami apa yang dituturkan oleh 'Native Speaker' dalam bahasa Inggeris.
6. Mahir English - Melatih anda bertutur dengan lancar serta mampu menulis dengan lebih baik.

Faedah IntellDraft V20

Program IntellDraft membolehkan anda mengumpul dan mengurus bahan-bahan assignment, tesis dan lain-lain bahan penulisan secara berstruktur dalam satu fail. Setelah itu barulah anda 'merge' atau gabungkan semua bahan-bahan tadi ke dalam satu fail (final paper) untuk diedit pada lain-lain program editing seperti Microsoft Word mengikut format yang ditetapkan.

Kebiasaannya anda mengumpul bahan-bahan penulisan dalam pelbagai fail dan folder. Setelah itu barulah anda mengakses semula fail-fail tadi untuk dijadikan bahan penulisan. Cara ini akan memakan masa untuk mengakses semula fail-fail yang telah dibina. Untuk mengelakkan anda melakukan kerja yang sama berulang kali, gunakan program IntellDraft kerana ia direka dengan fungsi khas di mana semua bahan-bahan penulisan dikumpulkan dalam satu fail secara berstruktur. Anda boleh mengakses semua bahan-bahan penulisan tadi dengan lebih mudah dan pantas.

Selain itu, anda juga boleh merangka struktur tugasan menggunakan fungsi Draft Outline. Bayangkan, semua bahan-bahan seperti nota dan kerangka tugasan disimpan dalam satu fail yang sama. Tugasan anda akan menjadi lebih mudah dan menyeronokkan.

Program IntellDraft juga dilengkapi dengan pelbagai alatan seperti penyemak ejaan bahasa Melayu dan Inggeris, Smart Dictionary, Desktop Translator, Personal Library (e-book dari pelbagai kategori) dan lain-lain.

Anda juga boleh meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris dengan program Mahir English. Program Mahir English membolehkan anda mempelajari bahasa Inggeris dengan cara yang lebih mudah dan pantas kerana setiap modul atau topik disediakan sekali dengan fail audio yang berkualiti.


PERHATIAN :
Download link
1. Installer IntellDraft tanpa program Download Manager
2. Installer Mahir English tanpa program Download Manager
Jika program defender tidak membenarkan untuk 'save' dalam pc sila ikut arahan berikut
Error Download

Tunggu apa lagi!

Download Now!

Operating System
Microsoft Windows XP, 7, 8.1 and 10
Price : RM360.00

Ingin bertutur seakan native speaker? Mahir English boleh membantu anda.

Faedah Mahir English

Membaca sambil mendengar merupakan kaedah yang amat berkesan dalam mempelajari bahasa Inggeris. Bermula pada tahap Basic hingga ke English 365, anda akan didedahkan dengan dialog dalam pelbagai situasi.

Apa yang perlu anda lakukan ialah pengulangan. Ulangi pada setiap topik sehingga anda benar-benar faham dan mahir barulah melangkah kepada topik seterusnya. Anda akan berjaya sekiranya melakukan kaedah ini secara konsisten.

Download Now!